Fizioterápia

Út a jobb életminőség felé

Üdvözlöm honlapomon!

Szeretném ha jobban megismernének az oldalamra látogatók, leendő vagy meglévő páciensek, ezért most röviden bemutatkozom és megosztom miért vagyok elkötelezett híve a gyógytornának.

Már egészen fiatalon tudtam, hogy az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni valamilyen formában és szeretném a munkámmal egy egészségesebb, teljesebb élethez hozzásegíteni azokat, akik hozzám fordulnak. A gyógytorna/fizioterápia területén találtam meg önmagamat, és hiszem, hogy a mozgás a kulcs a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez.

Gyógytornászként a Semmelweis Egyetemen szerzett diplomámmal és 9 éves tapasztalattal a felnőttek fizioterápiájában munkálkodom. Hivatásomnak tekintem ezt a szakmát, és szenvedélyesen dolgozom azon, hogy a legjobbat nyújtsam a pácienseimnek. Ehhez természetesen hozzátartozik, hogy folyamatosan képzem magam, hogy elsajátítsam az újabbnál újabb terápiás módszereket, technikákat.

Az együttműködés és a jó hangulat számomra alapvető fontosságú a terápia során. Célom, hogy ezek az alkalmak produktívak legyenek és pozitív hatást gyakoroljanak a testi-lelki egészségre, valamint sikerüljön rálelni a mozgás szeretetére, hiszen a mozgás maga az élet.

Köszönöm, hogy meglátogatta honlapomat, és várom, hogy segíthessek Önnek elérni egy teljesebb, fájdalommentes életet!

Kvalitások

Posztgraduális képzések, melyeket elvégeztem:

Hogy mindig a tőlem telhető legtöbbet nyújtsam, a diploma megszerzése óta, évről-évre részt veszek posztgraduális képzéseken, melyek során új technikákat sajátítok el. Ennek köszönhetően folyamatosan bővül azon mozgásszervi problémák köre, melyek megoldásában a pácienseim segítségére lehetek.

terápiás módszerek

Akut problémák esetén

SYL_1840

McKenzie terápia

SYL_1925

Trigger- és tenderpont terápia

SYL_1860

Kinesiotape felhelyezés

Tekintse meg

AZ ONLINE VIDEÓTÁRAT,

további tartalmakért és gyógytorna videókért!